GREEN MANGO - SøBORG

Recentreview


4,5 stjerner ud af 363 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Green Mango - Søborg. Vil du vide mere? Få mere at vide

26 apr 2024 at 18:37 Der er gået 2 timer og jeg har stadig ikke fået maden, så er det også lidt uheldig i sender denne ud. Det er ikke ok
7 apr 2024 at 15:59 Super lækkert mad
29 mar 2024 at 18:42 never had any problems the food is super delicious any vegetable is great just as a whole i really enjoy this place
25 mar 2024 at 8:36 Maden var desværre så salt at det ikke kunne spises. Der går nok et stykke tid inden vi bestiller derfra igen:(
12 feb 2024 at 21:18 Virkelig god og lækker mad. Deres forårsruller med kylling er virkelig gode!
21 jan 2024 at 19:37 Great springrolls, always good food
14 jan 2024 at 20:28 Portionindholdet svinger meget fra gang til gang. Nogle gange er der meget sovs, andre gange lidt. Nogle gange masser af forskellige grøntsager i dag kun gulerødder. Men ellers udemærket.
26 dec 2023 at 21:06 Al vores mad var løbet ud i poserne, og da vi fik poserne leveret af buddet, gik poserne i stykkerne, så jeg havde thaimad i hele min gang :-( ærgerligt da vi ELSKER green mango