GREEN MANGO - SøBORG

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 272 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Green Mango - Søborg. Vil du vide mere? Få mere at vide

20 jul 2022 at 8:19 En halv time forsinket på en tirsdag aften langt efter spisetid. Der skulle man ikke tro at der var så travlt. Desuden var maden virkelig kedelig og saucen næsten ikke eksisterende. Skuffende. Bestiller ikke igen.
1 jul 2022 at 22:56 Phad thaien sauce er meget tynd og smagsløs. Risen utrolig klistret og helt usaltet. Oksekød i phad thai er skåret tykt og er sejt.
22 jun 2022 at 20:46 Langsom levering, så de sprøde ting var blevet småbløde. Phad Thaien var ikke så god som før i tiden. Den var mere sur end tidligere og sådan “det skal jeg bare have igen”.
19 jun 2022 at 21:55 Ret med sursød sovs var meget saltet. Forårsruller med kylling meget tørre.
19 jun 2022 at 20:33 Plejer at være 5 ud af 5, men idag var den lidt tynd…
26 maj 2022 at 7:35 Maden kom for sent og der manglede noget
17 apr 2022 at 9:14 Maden var ok. Ikke så varm. Havde forventet flere grøntsager eftersom vi valgte vegetar. Et enkelt hår havde også sneget sig med. Der gik kuk i leveringen som først dukkede op en halv time for sent, selvom der var bestilt 3 timer før. Ik så godt
15 apr 2022 at 20:00 Dejlig mad- dog manglede den søde chili til de dybstegte rejer