GREEN MANGO - SøBORG

GREEN MANGO - SøBORG

Order food online
order food online

Recentreview


4 stars out of 265 reviews

All reviews come from JUST EAT customers who've ordered from Green Mango - Søborg. Want to know more? Find out more.

22 Jun 2022 at 20:46 Langsom levering, så de sprøde ting var blevet småbløde. Phad Thaien var ikke så god som før i tiden. Den var mere sur end tidligere og sådan “det skal jeg bare have igen”.
19 Jun 2022 at 21:55 Ret med sursød sovs var meget saltet. Forårsruller med kylling meget tørre.
19 Jun 2022 at 20:33 Plejer at være 5 ud af 5, men idag var den lidt tynd…
26 May 2022 at 7:35 Maden kom for sent og der manglede noget
17 Apr 2022 at 9:14 Maden var ok. Ikke så varm. Havde forventet flere grøntsager eftersom vi valgte vegetar. Et enkelt hår havde også sneget sig med. Der gik kuk i leveringen som først dukkede op en halv time for sent, selvom der var bestilt 3 timer før. Ik så godt
15 Apr 2022 at 20:00 Dejlig mad- dog manglede den søde chili til de dybstegte rejer
15 Mar 2022 at 19:15 Fantastisk som sædvanligt. Ønskede bare mere kød & rejer i begge supper. Men alt i alt smager fantastisk
20 Feb 2022 at 22:48 Meget lang leveringstid. Men endnu værre er at der var lange hår i begge retter. Kan selvfølgelig ske, men i begge retter er ikke iorden, og i den ene fandt vi flere. Så kan ikke sige hvordan maden smager, men hygiejnen sejler.
12 Feb 2022 at 19:53 Super god mad, og leveringen var helt på klokkeslaget, så ingen klager fra os
2 Feb 2022 at 1:41 Det var en virkelig god oplevelse, maden var veltillavet og smagte fremragende