GREEN MANGO - SøBORG

Recentreview


3,5 stjerner ud af 295 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Green Mango - Søborg. Vil du vide mere? Få mere at vide

20 jan 2023 at 7:03 altid god mad...
8 jan 2023 at 8:59 Blev lovet en mail med 20% rabat, da madden var forsinket, men den mail er desværre ikke dukket op endnu
19 dec 2022 at 23:56 Som altid rigtig god mad!
16 dec 2022 at 23:37 Vi elsker Green Mango’s thai mad -eneste restaurant i Dk, hvor jeg har fået en autentisk papaya salat Vi plejer selv at hente, men er positivt i forhold til leveringstiden. Vi regnede med en lille time og det holdt stik klar anbefaling herfra
12 dec 2022 at 19:53 Kom al forsent med maden!! Maden var kold, 20 min forsinket.
10 dec 2022 at 19:28 The delivery of the order took more than 90 mins to arrive.
5 dec 2022 at 13:53 Dette var min første oplevelse med Green Mango, og jeg var meget positivt overrasket over hvor lækkert det var. Både smagende og kvaliteten var helt i top. Stor ros og top karakter fra mig.
4 dec 2022 at 0:22 Jeg er ret sikker på Green Mango gjorde det godt (dog manglede en ekstra ris som var bestilt og betalt), men leveringen var over en time forsinket og maden var kold og kedelig da den endelig kom frem
29 nov 2022 at 15:48 Should call if the wait is more than expected delivery time was set to
18 nov 2022 at 19:59 Maden var ok, men ikke det bedste thai, jeg har smagt. 40 min forsinket
14 nov 2022 at 16:25 Manden var flink, men 62 min til levering er alt for længe…prøvede at hører om om jeg selv kunne hente, men det ville blive for bøvlet. Havde faktisk sagt til mig selv jeg aldrig ville bruge justeat igen men havdet fået en voucher så gav det en chac
9 nov 2022 at 18:02 Ventede utroligt længe , og fik noget andet end det jeg havde bestilt , elendigt